Πάολα: Απόδραση στον Λονδίνο με τον πρώην σύζυγό της και την κόρη τους! (video)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην αποτελούν ζευγάρι, ωστόσο η Πάολα και ο Φώτης Ζογλοπίτης είναι δύο πολύ καλοί φίλοι! Άλλωστε, μαζί έχουν αποκτήσει το πιο όμορφο δώρο της ζωής τους, την κόρη τους Παολίνα! Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και η μεγάλη τους προτεραιότητα είναι η μοναχοκόρη τους. Ο Φώτης μάλιστα είναι πάντα στο πλευρό της τραγουδίστριας σε κάθε της επαγγελματικό ή προσωπικό βήμα.

 
Η εκρηκτική λαϊκή τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις – η Πάολα μόλις πριν δύο εβδομάδες αποχώρησε από το νυχτερινό σχήμα που εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη – πήραν την μοναχοκόρη τους και ταξίδεψαν για το… Λονδίνο! Η Πάολα, ο Φώτης και η 16χρονη Παολίνα απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην παγωμένη βρετανική πρωτεύουσα και παρά τη κούραση… περνούν καταπληκτικά!

Το πρόγραμμα έχει αμέτρητες βόλτες στους δρόμους και τα πάρκα του Λονδίνου, ενώ χθες επισκέφτηκαν και τα Ανάκτορα του Buckingham! Ο Φώτης Ζογλοπίτης, μάλιστα, σε έναν από τους περιπάτους του στο Hyde Park βρήκε έναν νέο φίλο!

Οι βόλτες στο Hyde Park

Η επίσκεψη στα Ανάκτορα του Buckingham

Πηγή: tlife.gr