Παρά το «θάψιμο», το «Venom» κατάφερε να κάνει ρεκόρ

14

Τι κι αν οι βαθμολογίες των κριτικών του δίνουν μόλις 32% στον δείκτη του Rotten Tomatoes; Το «Venom» με τον Τομ Χάρντι έσπασε ρεκόρ ανοίγματος για τον μήνα Οκτώβριο με παγκόσμιες εισπράξεις 205 εκατ. δολαρίων, εκ των οποίων τα 80 εκατ. στις ΗΠΑ. Ενώ το κοινό μέχρι στιγμής το βαθμολογεί στο Rotten Tomatoes με 89%.

Τέτοιο άνοιγμα η Sony είχε να δει από τις ταινίες του «Spider-Man» και το «Skyfall». Ελάχιστοι περίμεναν ότι ένας αντι-ήρωας σαν τον Venom, θα είχε απήχηση στο ευρύ κοινό. Ανάμεσα στις κριτικές που είχαν γραφτεί για την ταινία υπήρχαν οι φράσεις «σαν κουράδα στον άνεμο» και «κακό σαν την “Catwoman”» (σ.σ. η μεγάλη αποτυχία με την Χάλε Μπέρι). Ενώ η ερμηνεία του Τομ Χάρντι για πολλούς άξιζε χίλια Χρυσά Βατόμουρα.

Μέσα σε όλα αυτά, οι φαν της Lady Gaga είχαν ξεκινήσει ιντερνετική εκστρατεία σπίλωσης του «Venom», προκειμένου να σπρώξουν την ταινία του ινδάλματός τους. «Ένα αστέρι γεννιέται», που έκανε πρεμιέρα την ίδια ημέρα. Η συγκεκριμένη ταινία τα πήγε αρκετά καλά στις ΗΠΑ με 41,25 εκατ. δολάρια και λιγότερο καλά στο εξωτερικό με 14 εκατ. δολάρια.

Πηγή: reader.gr