Παράλια Λάρισας: Το ρεύμα ήρθε, τα «τσαφ» συνεχίζονται

Φώτο αρχείου

Προβληματισμό προκαλεί η κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος αλλά και τις συχνές αυξομειώσεις τάσης που παρουσιάζονται στις τελευταίες εβδομάδες στα παράλια του νομού Λάρισας.

 
Το ρεύμα αργά χθες το βράδυ μπορεί να ήρθε σε όλη την παραλιακή ζώνη όμως από ότι φαίνεται το πρόβλημα παραμένει καθώς και σήμερα το πρωί παρουσιάζονται συχνές αυξομειώσεις τάσης βάζοντας σε κίνδυνο όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που είναι σε λειτουργία.

Σοβαρό πρόβλημα έχουν και επαγγελματίες των παραλιών οι οποίοι μαζί με το δήμο και τους άλλους φορείς αναμένεται αύριο Δευτέρα να κάνουν αναφορά στον εισαγγελέα της Λάρισας αλλά και να συναντηθούν με υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ζητήσουν την άμεση λύση ζητήματος. Διαφορετικά όπως τονίζουν οι ίδιοι οδηγούνται στην καταστροφή ολέθριες συνέπειες.

Που φαίνεται να εντοπίζεται το πρόβλημα

Και χθες όπως και το προηγούμενο Σάββατο συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ρευματοδότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες- από την ΔΕΔΔΗΕ- ένα εξάρτημα στον υποσταθμό του Γερακαρίου φέρεται να είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που προκαλείται με τις διακοπές ρεύματος.

Σήμερα εν τω μεταξύ στις 9 το βράδυ ο Δήμος Αγιάς θα συναντηθεί με όλους τους φορείς, προκειμένου να συζητήσουν τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη ΔΕΗ.

Πηγή: Π.Γ. (larissanet.gr)