Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Νέα δεδομένα ήρθαν στη δημοσιότητα σήμερα, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, σχετικά με τη δικαστική υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τα τελευταία χρόνια.
Ο γνωστός ηθοποιός είχε κριθεί ένοχος πριν από μερικούς μήνες για δύο απόπειρες βιασμού.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό, το δικαστήριο του επέβαλε κάθειρξη οκτώ ετών, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Ωστόσο, σε δεύτερο βαθμό, το Εφετείο αποφάσισε τη μετατροπή της ποινής σε τριετή φυλάκιση με αναστολή, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αποφυλάκισή του.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, οι δύο γυναίκες που είχαν καταγγείλει τον ηθοποιό προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο, ζητώντας αυστηρότερη ποινική μεταχείριση. Το αίτημά τους, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό.
Για το θέμα τοποθετήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Παρκετζίδου, η οποία σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή ανέφερε: «Πράγματι οι καταγγέλλουσες είχαν κάνει αίτηση στον Άρειο Πάγο για να κάνουν αναίρεση. Απορρίφθηκε η απόφαση σχετικά με την μεγαλύτερη ποινή. Το μόνο που ισχύει είναι η αναίρεση του δικού μας αιτήματος».
Πηγή: gossip-tv.gr
Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΧρήστος Μάστορας
3
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
4
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος
