Μουσικά Νέα

Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω» | Νέο Hit

today28 Μαρτίου 2024

Background
share close

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επανέρχεται δυναμικά και μας χαρίζει ακόμα ένα smash hit, το «Απόψε Θέλω».

Σε μουσική του Χρήστου Σνατικάι και του Γιάννη Φρασέρη, και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, το «Απόψε Θέλω» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα από τα πέντε νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο repackaging του χρυσού σε πωλήσεις album «Καλησπέρα», που θα έχει τίτλο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition» και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, σε λίγες ημέρες.

Το «Απόψε Θέλω», με το οποίο ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών, θα είναι διαθέσιμο στις streaming υπηρεσίες και το YouTube την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Αυτή την περίοδο, ο καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός Πέτρος Ιακωβίδης, συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα, στο «Vogue Club Athens».

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%