Πιστοποιημένο Σεμινάριο στη Λάρισα για τη Χρήση Εξωτερικού Απινιδωτή

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (From European Resuscitation Council / ERC) “Βασική Υποστήριξη της Ζωής με Χρήση Εξωτερικού Απινιδωτή BLS/AED ERC” – Λάρισα – Ξενοδοχείο larissa Imperial – Σάββατο 14 Δεκεμβρίου – Ώρες 16:00-20:30

 
Η εκπαίδευση γίνεται (στο μεγαλύτερο μέρος της) σε μικρές ομάδες εκπαιδευομένων (5 – 6 άτομα). Περιλαμβάνει διαλέξεις σχετικά με την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή με χρήση διαφανειών (PowerPoint & videos), επιδείξεις από τους εκπαιδευτές καθώς και πρακτική εξάσκηση, η οποία γίνεται με την προσομοίωση πραγματικών περιστατικών, επάνω σε ειδικά προπλάσματα και με τη χρήση ειδικών εκπαιδευτικών απινιδωτών (σενάρια καρδιακής ανακοπής, βασική καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, θέση ανάνηψης, πνιγμονή/εξαγωγή ξένου σώματος κ.α.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθε τα πάντα για την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας και γίνε εθελοντής διασώστης

Η ατομική αξιολόγησή των συμμετεχόντων θα γίνει κατά την διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης με την τεχνική της συνεχιζόμενης αξιολόγησης. Μέσα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, θα πρέπει μέχρι το τέλος της εκπαίδευσης να αντιμετωπιστεί, με την βοήθεια ειδικού εκπαιδευτικού προπλάσματος, ένα σενάριο καρδιακής ανακοπής.

Για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής η οποία περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμό σας στα Ελληνικά και στα Λατινικά, όπως ακριβώς αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα ή στο διαβατήριό σας. Τα στοιχεία αυτά θα καταγραφούν στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων και θα αναγραφούν στο Πιστοποιητικό του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) που θα αποκτήσετε.
Επίσης, θα χρειαστεί να δηλώσετε το προσωπικό σας e-mail, το οποίο σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό σας, ταυτοποιεί για το φορέα τη συμμετοχή σας. Επιπλέον, σας δίνει το δικαίωμα να κατεβάσετε από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του www.erc.edu το εγχειρίδιο του προγράμματος σε ψηφιακή μορφή.

Επιπρόσθετα στοιχεία που θα χρειαστούν για την αίτηση είναι τηλέφωνο επικοινωνίας, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και επαγγελματική ιδιότητα.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος αποδίδεται το Πιστοποιητικό του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council / ERC), το οποίο ισχύει για 3 χρόνια. Αποτελεί την ανώτερη πιστοποίηση που υπάρχει στον τομέα αυτό στον Ευρωπαϊκό χώρο και έχει παγκόσμια αναγνώριση.

Το κόστος της πιστοποίησης ανέρχεται στα 25 ευρώ.

* Το Πιστοποιημένο Σεμινάριο απευθύνεται προς ΟΛΟΥΣ τους πολίτες
* Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων :
epomea.larissas@yahoo.gr / web.facebook.com/epomealarisas/
* Πληροφορίες – Αιτήσεις / Εγγραφές : 6907701400 (09:30 – 12:30)