Πιθανόν από ηλεκτροπληξία ο θάνατος του Άλεξ την Παρασκευή στη Λάρισα

63

Σήμερα εξετάστηκε από ιατροδικαστή η σορός του 22χρονου Άλεξ Τσιαλτά που βρέθηκε νεκρός την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι του στη Λάρισα.

Ο 22χρονος με καταγωγή από το Καρπενήσι, ο οποίος είχε έρθει στη Λάρισα για σπουδές, εργαζόταν σε κατάστημα της πόλης ενώ είχε πάθος με τον χορό.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στην εργασία του, προκάλεσε ανησυχία στους συναδέλφους του έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και πήγαν στο σπίτι του νεαρού. Μόλις όμως άνοιξαν την πόρτα δυστυχώς βρήκαν νεκρό τον 22χρονο Άλεξ.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία και θα ελεγχθούν ένα πιστολάκι μαλλιών και μια ακόμη ηλεκτρική συσκευή η οποία  βρέθηκε στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 22χρονος Άλεξ.

Οι γονείς του άτυχου Άλεξ που ενημερώθηκαν για την τραγωδία στο σπίτι τους στον Προφήτη Ηλία Καρπενησίου ταξίδεψαν στη συνέχεια για τη Λάρισα.

To νήμα της ζωής για τον 22χρονο Άλεξ Τσιαλτά κόπηκε τόσο ξαφνικά όσο ξαφνικά μπήκε και στη ζωή μας όταν πριν από λίγο καιρό παρουσίασε τις ικανότητές του στο χορό, στο γνωστό σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο».