Σάλος με καθηγητή Γυμνασίου! Έδινε… συμβουλές σε μαθήτριες για «ωραία οπίσθια»

408

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Γυμνάσιο στην Κύπρο μετά από περιστατικό στο οποίο καθηγητής φαίνεται να προέτρεψε μαθήτριες να μην τρώνε ώστε να έχουν ωραία οπίσθια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε φυλάκιση δύο ετών καταδικάστηκε Αμερικανίδα που παντρεύτηκε την… κόρη της (pic & vid)

  • Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο καθηγητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος είπε σε μαθήτριες ότι «πρέπει να αρχίσουν να κάνουν δίαιτα διότι μεγάλωσε ο κ…ς τους και δεν είναι ωραίος», προσθέτοντας μάλιστα, ότι «στο διπλανό σχολείο είναι πιο όμορφες οι κοπέλες».

Από την άλλη ο διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης, ανέφερε στο ίδιο δημοσίευμα: «Δεν τίθεται θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Αν υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο θα προχωρούσαμε σε διαθεσιμότητα».

  • Παράλληλα φανερά ενοχλημένος, σύμφωνα πάντα με τον «Φ», πρόσθεσε: «ένας άνθρωπος, ο οποίος πιάνει €3.000 και που τον εμπιστεύτηκε η πολιτεία, ασχολείται με αυτά τα θέματα και χαριεντίζεται με τα παιδιά και τους εφήβους. Πώς να το σχολιάσω;».

Ωστόσο, ο σύνδεσμος γονέων του σχολείου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ζητά την απομάκρυνση του καθηγητή. «Ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια το θέμα με τους καθηγητές, οι οποίοι πιθανόν να φέρονται ανάρμοστα. Καλούμε τον υπουργό Παιδείας να δώσει σαφέστατες οδηγίες, ώστε να υπάρχουν αποτρεπτικές ποινές», είπε και πρόσθεσε: «Επιμένουμε ότι πρέπει να προχωρήσει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Πηγή: «Ο Φιλελεύθερος»