Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου: Διαγωνισμός Υποτροφιών στη Λάρισα από το ΑCT- American College of Thessaloniki

Tο ACT – American College of Thessaloniki, το τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Κολλεγίου Ανατόλια, διοργανώνει στη Λάρισα Διαγωνισμό Υποτροφιών δίνοντας την ευκαιρία σε νέους και νέες από την ευρύτερη περιοχή να φοιτήσουν δωρεάν στο ACT διεκδικώντας μία (1) πλήρη υποτροφία (100%).

Επιπλέον, σημαντικός αριθμός μερικών υποτροφιών (από 40% έως 60%) θα δοθεί σε υποψήφιους που θα συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία στις εξετάσεις.

Οι εξετάσεις στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν στο Divani Hotel, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ημέρα των εξετάσεων. Η υποτροφία αφορά σε ένα από τα παρακάτω προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα:

  • BS in Business Administration
  • BS in Computer Science / Business Computing
  • BA in English
  • BA (Hons) in Political Science & International Relations
  • BS in Psychology
  • MBA (Master of Business Administration)
  • MS in Hospitality and Tourism Management

Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία ηλεκτρονική εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει 1 ώρα και 15 λεπτά. Η εξέταση θα είναι στα Ελληνικά και δεν απαιτεί προετοιμασία.

Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες: https://www.act.edu/scholarshipcompetition

 Το ACT – American College of Thessaloniki       

Το μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα λειτουργεί από το 1981 στη Θεσσαλονίκη και σήμερα είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Commission of Higher Education (NECHE), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας. To American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το ίδρυμα έχει συνάψει συμφωνίες με περισσότερα από 60 Αμερικανικά Πανεπιστήμια οι οποίες επεκτείνονται και σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές του ACT να σπουδάσουν για ένα ή περισσότερα εξάμηνα σε κάποιο Πανεπιστήμιο της Αμερικής. Το ACT αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για Αμερικανούς φοιτητές μέσω του προγράμματος Study Abroad. Κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, καταγράφηκε αριθμός ρεκόρ στην προσέλευση ξένων φοιτητών, οι οποίοι ξεπέρασαν σε πλήθος τους 500 από 45 διαφορετικές χώρες.

Τα προγράμματα σπουδών βασίζονται στο αμερικανικό εκπαιδευτικό μοντέλο και προσφέρουν ευελιξία στις επιλογές του φοιτητή. Ο ενεργητικός και βιωματικός τρόπος μάθησης, το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας με αρωγό το Career Services Office, το ισχυρό δίκτυο αποφοίτων, και τα προγράμματα διά βίου μάθησης, συνθέτουν ένα ιδανικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που εφοδιάζει τους φοιτητές με ισχυρές ακαδημαϊκές γνώσεις και δεξιότητες ώστε να προσαρμόζονται με επιτυχία σε κάθε αλλαγή.

www.act.edu

Προηγούμενο άρθροΘαύμα στη Λάρισα! Το πρόσωπο του Αντρέα εμφανίστηκε στην κρέπα της Φώφης
Επόμενο άρθροΣτα Τρίκαλα η πρώτη πανελλήνια συνάντηση διδύμων