«Σκληραίνει» η κόντρα: Ο ΣΚΑΙ δημοσιοποίησε συνομιλίες με τον Κανάκη!

Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου μετά την τελευταία επιστολή του παρουσιαστή, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν αποσπάσματα από μηνύματα και συνομιλίες που είχαν.

 
Στο κόκκινο φαίνεται ότι έχουν φτάσει οι σχέσεις του Αντώνη Κανάκη και του ΣΚΑΪ, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν τα πυρά τους μέσα από ανακοινώσεις και επιστολές στα media.

Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, ο παρουσιαστής και η ομάδα του διέψευσαν κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις αιτίες του «διαζυγίου» τους με το κανάλι. Λίγες ώρες αργότερα, τα στελέχη του ΣΚΑΪ έδωσαν τη δική τους απάντηση δημοσιοποιώντας αποσπάσματα από συνομιλίες των ιδίων με τον Αντώνη Κανάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»
«Σε ότι αφορά όμως στα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο email, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε κίνδυνο και φθορά.»
«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και γι’ αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους… Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.

Πηγή: reader.gr