Μουσικά Νέα

«Σπίτι με το MEGA»: Ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο γιος του σε μία σπάνια μουσική συνύπαρξη – Video

today27 Νοεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεκίνησε με πολύ μεγάλες επιτυχίες από τα πρώτα κι όλας λεπτά της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου.

Η καθαρά λαϊκή φωνή του και η σημαντική πορεία του στη μουσική, έχουν κάνει τον Γιώργο Μαργαρίτη έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του ελληνικού κοινού.

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής που «μιλάει» μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, πρωταγωνιστεί σε μία βραδιά γεμάτη συναισθήματα.

Στην αρχή της εκπομπής ο Γιώργος Μαργαρίτης χάρισε στο κοινό του MEGA μια από τις πρώτες μεγάλες του επιτυχίες.

Το «Μα τι λέω», από τον ομώνυμο δίσκο του 1983, σε μουσική Αντώνη Ρεπάνη και στίχους Χαρούλας Πετράκη ξεσήκωσε το κοινό από τα πρώτα λεπτά.

Σπίτι με το MEGA: Πατέρας και γιος μαζί στη σκηνή στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή η μουσική συνύπαρξη του ερμηνευτή με τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος αποκάλυψε τις τρυφερές στιγμές της σχέσης τους,

Ο νεαρός τραγουδιστής μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα αλλά και τον μπαμπά είπαν ένα αγαπημένο τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το «Και τι ζητάω» που είχε πει ο Μαχαιρίτσας μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο ακούγεται στο «Σπίτι με το MEGA» σε μια πολύ διαφορετική εκτέλεση.

Η Κατερίνα Στανίση ανέβηκε στη σκηνή του MEGA και τα «έσπασε» δίπλα στον Γιώργο Μαργαρίτη.

«Είδα τα μάτια σου κλαμμένα» από Βρεττό και Μαργαρίτη

Ο Γιώργος Μαργαρίτης κάλεσε στο «Σπίτι με το MEGA» συνεργάτες του αλλά και καλλιτέχνες που εκτιμά πολύ.
Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος ερμήνευσε μαζί με τον Μαργαρίτη το κλασικό κομμάτι «Είδα τα μάτια σου κλαμμένα».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1984 σε μουσική και στίχους Άκη Πάνου.

Πρόκειται για ένα από ελληνικά κομμάτια που έχουν τραγουδήσει δεκάδες ερμηνευτές αλλά η πρώτη εκτέλεση ανήκει στον σπουδαίο Μιχάλη Μενιδιάτη.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Entertainment

J2US: Νέα ανατροπή με το κοινό να τους δείχνει την αποχώρηση

Για μια ακόμα εβδομάδα ήρθε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Και σε αυτό το live, φυσικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής δεν ήταν μόνος καθώς είχε μαζί τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου. Οι 10 διαγωνιζόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους προσπάθησαν να δώσουν και πάλι τον […]

today27 Νοεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%