Σταμάτης Γονίδης: «Κάτι μας κρύβουν, ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί» (video)

Ο Σταμάτης Γονίδης θεωρεί πως κάτι παίζει πίσω από τον κορονοϊό και «κάρφωσε» τον Μπιλ Γκέιτς.

 
Τις αμφιβολίες του για το τι κρύβεται πραγματικά πίσω από τον κορονοϊό, εξέφρασε σε συνέντευξή του στον Αlpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται», ο Σταμάτης Γονίδης…

Μιλώντας από το σπίτι στην Βούλα, ο γνωστός τραγουδιστής επεσήμανε πως δύσκολα οι πολίτες θα δεχθούν να μπουν σε δεύτερη καραντίνα, ενώ αναφέρθηκε και στην θεωρία συνωμοσίας με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Γκέιτς.

Αναλυτικά ο Σταμάτης Γονίδης, είπε…

«Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Κλεινόμουν και μόνος στο σπίτι μου, είναι η δουλειά μου αυτή. Γράφω, ασχολούμαι με πνευματικά θέματα, διαβάζω…

Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Αν δεν θέλαμε, δεν θα μπαίναμε. Όλος ο κόσμος είχε καταλάβει οτι έπρεπε να προφυλαχθεί από αυτό. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία. 

Θέλαμε πιστεύω και μείναμε σε καραντίνα, αλλά όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις, άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Δεν μιλάω μόνο για τους Έλληνες, γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. 

Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία, Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης. Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία και εμείς οι Έλληνες και η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.Καμία κυβέρνηση του κόσμου, γιατί ξέρουμε ότι κάτι παίζει. Ο Μπιλ Γκέιτς έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ και πρέπει να μειωθεί. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα. 

Οι συνομωσίες είναι πολλές. Το μυαλό του ανθρώπου σκέφτεται πολλά γύρω από αυτό, βλέπει ενημερώνεται και κάτι πιστεύω οτι του κρύβουν.

Έχω γράψει και τραγούδι πριν από τρία χρόνια που έλεγε κάθεσαι σε μία οθόνη και οτι σου λένε κάνεις. Ήταν προφητικό αυτό το τραγούδι. Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. 

Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή, άρα έχω εξικοιωθεί με αυτό το θέμα. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Αυτή τη στιγμή ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή».

Πηγή: gazzetta.gr/plus