Μουσικά Νέα

STAN – iLLEOo – «Για Δυό»: Γιατί αντικατέστησαν πλάνα στο εντυπωσιακό music video

today12 Οκτωβρίου 2021

Φόντο
share close

Ο Stan και ο iLLEOo μεταφέρουν στις οθόνες μας την ανατρεπτική επιτυχία «Για Δυό», αλλάζοντας κάποια από τα πλάνα του εντυπωσιακού music video, το οποίο έγινε no1 στις τάσεις του YouTube σε λιγότερες από 24 ώρες, θέση στην οποία παραμένει, ενώ μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύρια views σε λίγες ημέρες.

Εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο έγινε αντικατάσταση στα πλάνα, οι δύο καλλιτέχνες ανέφεραν σε μήνυμά τους στα social media: «όταν επιλέξαμε την περιοχή της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα για τη μαγνητοσκόπηση του music video για το “Για Δυό”, αποκλειστική διάθεση ήταν να δείξουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο τη φυσική ομορφιά της περιοχής και να την θαυμάσει, όπως κάναμε κι εμείς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Σεβόμενοι και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ και της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, προχωρήσαμε άμεσα στην αντικατάσταση όλων των πλάνων του αρχικού video με νέα που δεν απεικονίζουν πουθενά τα υπέροχα Μετέωρα, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε επουδενί η διάθεση να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια που θίγει το φυσικό κάλλος της περιοχής».

Το ντουέτο «Για Δυό», στο οποίο ο STAN και ο iLLEOo παντρεύουν αρμονικά urban – pop, trap και λαϊκά στοιχεία, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των digital charts όπως το top50 του Spotify και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Video Clips

Angelita – «Que Sera, Sera» | Νέο Τραγούδι & Music Video

Η Angelita παρουσιάζει το νέο της single και music video και μας λέει… «Que Sera, Sera»! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, που αυτή την περίοδο κλέβει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother», μας παρασύρει με ακόμα ένα δυναμικό hit. Το «Que Sera, Sera», με την υπογραφή των Trilogy στη μουσική και τους στίχους, είναι ένα «φρέσκο» τραγούδι με σύγχρονο ήχο και ελληνικό στίχο, […]

today12 Οκτωβρίου 2021


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%