Νέες Κυκλοφορίες

Stan & Light: Η νέα τους επιτυχία «Αλήτισσα» κυκλοφορεί!

today12 Μαΐου 2022

Φόντο
share close

Ο Stan και ο Light, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία, ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την ανατρεπτική συνεργασία «Αλήτισσα».

Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, δεν φοβάται να πειραματιστεί, να παντρέψει επιτυχημένα διαφορετικά μουσικά είδη μεταξύ τους, να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του.

Ο Light, ο super επιτυχημένος και πάντα πρωτοπόρος artist της ελληνικής rap/ trap σκηνής, βάζει τη δική του ξεχωριστή «πινελιά» σε ένα hit – έκπληξη.

Το «Αλήτισσα», σε στίχο των Stan και Light και μουσική των Skive και Stan, είναι η πιο hot καλοκαιρινή μουσική πρόταση, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, συνδυάζοντας ethnic, pop, λαϊκά και trap στοιχεία.

Το «Αλήτισσα» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, από την Panik Records, την Icon Music Records και την Capital Music, ενώ το Σάββατο 14 Μαΐου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο youTube το music video του τραγουδιού, που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Σελέκος.

Μάλιστα, το τραγούδι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μέσα από ένα story που «ανέβασαν» ο Stan και ο Light από το studio ηχογράφησης, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους που ανυπομονούσαν να ακούσουν το τραγούδι.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Cinema

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας – Πρόγραμμα Πέμπτης 12 Μαΐου

 4η ημέρα στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρισας.  Με αθρόα συμμετοχή συνεχίστηκαν την Τετάρτη 11 Μαΐου οι προβολές στο αίθριο του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας. Το Διεθνές και Ελληνικό διαγωνιστικό μέρος συνεχίζεται την Πέμπτη 12 Μάϊου. Συγκεκριμένα από τις 17:15 και μέχρι 19:30 στην κλειστή αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας θα προβάλλονται ταινίες μικρού από όλο σχεδόν τον κόσμο που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Οι ταινίες επιλέχθηκαν από ένα σύνολο 360 συμμετοχών […]

today12 Μαΐου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%