ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ – ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

153
Ο Στέλιος Ρόκκος, από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της χώρας, με διαχρονικά κομμάτια που προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε κάθε τους άκουσμα επιστρέφει με ολοκαίνουργιο album που κυκλοφορεί από την PANIK PLATINUM!
Ένας δίσκος με πολλές εικόνες! Κάθε τραγούδι και μια ιστορία… Δυνατές συμμετοχές και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες!
Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το σπάνιο έμφυτο ταλέντο του αγαπημένου καλλιτέχνη να υποστηρίζει όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού, παραμένοντας σε βάθος χρόνου βαθειά τυπωμένος στις καρδιές του κοινού!
Πιο αναλυτικά στο νέο δίσκο θα βρούμε..
 
«Όλα Τα Χω Δοκιμάσει»
Το νέο τραγούδι που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και εκτοξεύτηκε στην κορυφή του ελληνικού airplay chart!
 
 «Δύο Κουβέντες Αντρικές» | Ντουέτο με τον Βασίλη Καρρά
Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες σε ένα εκρηκτικό ντουέτο που ακούσαμε δυνατά που το χειμώνα που πέρασε!
 
«Ζω» | Συμμετέχουν στο rap ο Μηδενιστής & ο Δημήτρης Ρόκκος
Άλλη μία δυνατή επιτυχία, ένα τραγούδι-πρόταση, με φιλική ραπ συμμετοχή από τον Μηδενιστή και τον Δημήτρη Ρόκκο.
 
«Θύμισε Μου» 
Μία μοναδική μπαλάντα σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Θάνου Παπανικολάου που απογειώθηκε με την ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου.
 
«Εμένα» | Πρώτη εκτέλεση Βλάσσης Μπονάτσος, 1996
Μία ιδιαίτερη επανεκτέλεση του τραγουδιού «Εμένα» αφιερωμένο στη μνήμη του Βλάσση Μπονάτσου που το ερμήνευσε πρώτη φορά το 1996, σε μουσική και στίχους του Στέλιου Ρόκκου.
 
Αλλά και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια…
 
«Πατώματα» | Συμμετέχει στη δεύτερη φωνή ο Γιάννης Πάριος
Ένα ζεϊμπέκικο που θα μας στιγματίσει από το πρώτο άκουσμα, με συμμετοχή έκπληξη στη δεύτερη φωνή από τον μεγάλο έλληνα ερμηνευτή, Γιάννη Πάριο.
 
«Όσο Μένω Επιμένω» 
Μία νέα μπαλάντα τόσο δυνατή, που χάρισε το όνομα της στο νέο δίσκο! Αναμένεται να συγκινήσει…
 
«Τίποτα Δεν Είναι Όπως Πριν» | Συμμετέχει στο rap ο Αδάμαντας
Ακόμα μια συνεργασία έκπληξη με τον rapper Αδάμαντα (τον γνωρίσαμε μέσα από τους Professional Sinnerz). Ένας ακόμα εντελώς ξεχωριστός ήχος!
 
«Μείνε»
Αν και ακυκλοφόρητο, το upbeat και «ανεβαστικό» tempo του «Μείνε» έχει γίνει ανάρπαστο στο κοινό που το έχει μάθει και το έχει αγαπήσει μέσα από τις live εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου! 
 
Και πολλά ακόμα καινούργια κομμάτια, που μένει να τα ανακαλύψετε!