Μουσικά Νέα

Sting: Μάγεψε για δύο βραδιές το Ηρώδειο με τα τραγούδια του

today8 Ιουλίου 2024

Background
share close

Δύο υπέροχες μουσικές βραδιές χάρισε ο Sting στο πολυπληθές κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Ηρώδειο τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου. Έχοντας πλέον εξοικειωθεί με τον μοναδικό αυτό χώρο καθώς έχει παίξει εκεί και κατά το πρόσφατο παρελθόν, παρέσυρε το ακροατήριό του με τις ερμηνείες του στα πασίγνωστα τραγούδια του.

Από το «Message in a bottle», το «King of pain» και το «Every breath you take» από τα πρώιμα χρόνια με τους Police, στο «Englishman in New York», το «Shape of my heart» και το «Desert rose» της σόλο καριέρας του, ο Sting δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.

Για το φινάλε και το ανκόρ κράτησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του, το «Roxanne» και το «Fragile», ενθουσιάζοντας το κοινό που τον χειροκροτούσε όρθιο για αρκετά λεπτά.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ωστόσο αποτέλεσε η παρουσία του θρυλικού Eric Burdon, του ροκ σταρ που όπως εξομολογήθηκε ο Sting τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη μουσική. Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί το κομμάτι «Spill the wine» ενθουσιάζοντας το κατάμεστο Ηρώδειο.

Ο Sting με τον Eric Burdon στη σκηνή του Ηρωδείου

Πηγή: protothema.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%