Στο εδώλιο Λαρισαίος για απόπειρα ασέλγειας κατά τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών!

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται ένας μεσήλικας Λαρισαίος, που θα καθίσει στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα, ο οποίος προσέφερε χρήματα σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια, με σκοπό να ασελγήσει εις βάρος τους.

Ο μεσήλικας κατηγορείται συνολικά για ένα αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα και για δύο πλημμελήματα και κινδυνεύει με πολυετή κάθειρξη. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αφορούν απόπειρα ασέλγειας έναντι αμοιβής, κατά την οποία το θύμα έχει συμπληρώσει τα 10 και όχι τα 15 έτη (δύο περιπτώσεις), κατά συρροή, εξακολούθηση και κατά συνήθεια, σε βαθμό κακουργήματος.

«Είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ»

Επίσης κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής, που συμπλήρωσε τα 15 χρόνια κατ’ εξακολούθηση (άλλες δύο περιπτώσεις) σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου κατά συρροή, εξακολούθηση και κατά συνήθεια σε βαθμό πλημμελήματος. Ο άνδρας που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους συνελήφθη το καλοκαίρι του 2014 μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στην εισαγγελία Λάρισας, η μητέρα ενός από τα φερόμενα θύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2014, ο Λαρισαίος είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια. Προσποιούμενος συνομήλικο τους, τους έστελνε μηνύματα και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ζητούσε από τα κορίτσια να συναντηθούν. Αφού τις έπειθε, έδινε ραντεβού μαζί τους και χρησιμοποιώντας ως δέλεαρ διάφορα χρηματικά δώρα, φέρεται σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να προσπαθούσε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, φαίνεται πως γνώριζε προσωπικά την αδελφή ενός από τα παρ’ ολίγον θύματα του και το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε, όταν ένα από τα κορίτσια αναγκάστηκε να μιλήσει στη μητέρα του για το τι συνέβη.

Πηγή: magnesianews.gr