Συνδρομή ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στην Πυροπροστασία Δασών (φώτο)

Συνδρομή ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στην Πυροπροστασία Δασών – Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας θα συνεχίσει να υπηρετεί την ιδεολογία του εθελοντισμού.

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνδρομή της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας στην ενεργοποίηση του Σχεδίου Πυροπροστασίας Δασών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των εκτάκτων υψηλών θερμοκρασιών και της σήμανσης της κατάστασης με βαθμό επικινδυνότητας “3” όπως ορίστηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο συντονισμός και η οργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας καθώς και η συνεργασία με το Δήμο Τυρνάβου, όπου και έγκειται ο τομέας ευθύνης της ομάδας μας, υπήρξαν για άλλη μια φορά καταλυτικά στοιχεία για την επιτυχία της αποστολής.

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας θα συνεχίσει με ανιδιοτέλεια και απαράμιλλο ενδιαφέρον να υπηρετεί την ιδεολογία του εθελοντισμού. Οι εθελοντές της θα συνεχίσουν ακάθεκτοι και με αναπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης την ασταμάτητη προσφορά προς το συνάνθρωπο και ευρύτερα προς το κοινωνικό σύνολο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.