Τα 5 ζώδια που χάνουν πιο γρήγορα το ερωτικό τους ενδιαφέρον

Αν διάβασες τον τίτλο και κλίκαρες ορμώμενη/ος από μία σκέψη του τύπου «α, για να δούμε, ποιος το βάζει ποιο εύκολα στα πόδια, ο Κωστάκης που έφυγε νωρίς, ως Δίδυμος, είναι μέσα»; θα σου πω πως εύλογη η συλλογιστική σου και καλή η αφορμή (όπου κι αν βρίσκεται ο Κωστάκης αυτή τη στιγμή).

 
Ωστόσο, μερικές φορές, το να ξέρεις πότε να φύγεις εκ των υστέρων αποδεικνύεται ταλέντο, δεν ξέρω αν με πιάνεις. Δεν είναι απαραίτητα κακό να ψάχνεις την έξοδο κινδύνου πιο γρήγορα από τον άλλο, αρκεί βέβαια να έχεις προσπαθήσει όσο αξίζει και να ενημερώνεις και τους υπόλοιπους πως ήρθε η ώρα για να κάνεις μια έξοδο μεγάλη.

Σε αντίθεση λοιπόν με κάτι Ιχθείς και Παρθένους που κατσικώνονται μέχρις εσχάτων και το παλεύουν επί ματαίω, τα παρακάτω ζώδια, καλώς ή κακώς, δείχνουν λιγότερο ψυχαναγκαστικά στον έρωτα και όταν τους τελειώνει η φούντωση, αποχωρούν πιο γρήγορα από κάποιους άλλους.

Κριός

Λατρεύει το κυνήγι, την κατάκτηση. Διαθέτει μία σπίντα στον έρωτα ο Κριός, δες τον πόσο γρήγορα δηλώνει ερωτευμένος, το «σπεύδε βραδέως» τον κουράζει και μόνο ως ιδέα. Γι’ αυτό είναι συναρπαστικό το να πέφτεις στον έρωτα ενός Κριού. Σε σαρώνει, δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Κι ακριβώς επειδή ζει τον έρωτα στα κόκκινα, όταν αυτός παίρνει κάποιο άλλο χρώμα, λιγότερο ελκυστικό, δεν έχει ψυχραιμία. Θεωρει ότι όλα τελειώνουν σιγά σιγά. Το αντίδοτο είναι να τον κρατάς συνεχώς σε εγρήγορση. Καλό κουράγιο.

Δίδυμος

Μπορεί να διατηρεί ισόβια τον τίτλο του πιο κυκλοθυμικου ζωδίου στον αστρολογικό κύκλο, ωστόσο ο Δίδυμος για ένα πράγμα νιώθει πάντα το ίδιο. Όταν η αγαπη γίνεται περίπλοκη και η φάση είναι πιο κουραστική απ’ όσο αντέχει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζονται τα επεισόδια. Ο Δίδυμος δεν ερωτεύεται και δεν δεσμεύεται συναισθηματικά εύκολα, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Όταν μυρίζει πρόβλημα, θα κλείσει τη μύτη του και θα πάει πιο πέρα για να γλιτώσει χρόνο και πόνο.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει το εξής. Δεν εγκαταλείπει εύκολα, κι ας καταλαβαίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, αντέχει λιγότερο από την εντύπωση που συνειδητά έχει δώσει στον άλλο ότι αντέχει. Επίσης, ακριβώς είναι ένα ζώδιο με οξυμένη τη συναισθηματική ευφυία, νιώθει πότε ο έρωτας αρχίζει να γίνεται αγάπη ή συνήθεια ή ήταν απλά ενθουσιασμός. Ο χρόνος αντίδρασής του είναι μέτριος, αλλά η συνειδητοποίηση της κατάστασης γίνεται ακαριαία. Σταμάτησες να κάνεις κομπλιμέντα στο Ζυγό; Πετάς παγάκια πάνω στη φωτιά του που καίει για σένα, κι ας μην το ξέρεις ούτε εσύ ακόμα.

Αιγόκερως

Ζώδιο της Φωτιάς ο Αιγόκερως, λογικό να εκπέμπει μια ωραία ζέστη στις σχέσεις του. Του αρέσει να λειτουργεί υπό ερωτική έξαψη, θέλει να έχει κάποιον δίπλα του, ΑΛΛΑ αυτό εδώ το ταίριασμα πρέπει να γίνεται κυρίως με τους δικούς του όρους. Μαζί ναι, αλλά όχι συνέχεια, ηρεμία βεβαίως αλλά μη μας πάρει ο ύπνος, ίντριγκα, δεύρω έξω. Κυριακή μην κλείσεις τίποτα, θα κανόνισει εκείνος κάτι περιπετειώδες. Δεν μπορείς λυπάμαι, θα τα πείτε μια άλλη φορά. Θα σε πάρει εκείνος. Ο Αιγόκερως θεωρεί τον εαυτό του πολύ καλό για το 99,7% των ανθρώπων. Γι’ αυτό και δεν τραβάει από τα μαλλιά μια ερωτική κατάσταση που δεν θεωρεί ιδανική. Από ‘δω παν’ κι άλλοι.

Υδροχόος

Ναι ναι, σχεσάκιας ο Υδροχόος δεν θα φύγει να εξαφανιστεί να τον ψάχνεις, του παίρνει λίγο αυτή η απόφαση, αλλά όταν το κάνει, μην τον είδατε. Είναι το κλασικό τυπάκι που τρώγεται με τα ρούχα του καιρό τώρα, εσύ δεν έχεις καταλάβει γρι και μια ωραία πρωία, στέκεται στο πλατύσκαλο και σου ανακοινώνει πως «αυτή η σχέση δεν πάει πουθενά, οπότε αντίο». Ο λόγος ίσως είναι πως ο Υδροχόος συχνά δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό το πολύπλοκο πράγμα που το λένε αγάπη και βρίσκεται μονίμως σε υπερανάλυση και προβληματισμό. Δεν είναι φυγόπονος, είναι Αέρας, τι περιμένεις;

Πηγή: ladylike.gr