Τα ζώδια που παρεξηγούνται πιο εύκολα

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε συνέχεια με κάποιον που παρεξηγείται πολύ εύκολα. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι που θα τους νευριάσει και είναι σαν να πατάμε συνεχώς στις μύτες των ποδιών μας γύρω τους. Όσο κι αν προσπαθήσουμε, όμως, θα υπάρξει κάτι που τελικά θα τους προσβάλει, ακόμα κι αν δεν το θέλαμε.

 
Ποια είναι όμως τα ζώδια που παρεξηγούνται πιο εύκολα;

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν πολύ επικριτικοί με τον εαυτό τους αλλά και με τους άλλους. Όταν υπάρχει συνεχώς μία φωνή μέσα σου που σου λέει πόσο λάθος ή όχι τέλειος είσαι, μπορεί να παρεξηγείσαι με το παραμικρό που θα πει κάποιος. Είναι σαν να περιμένουν κάποιον να τους πει κάτι που θα τους νευριάσει. Ανησυχούν πολύ πως δεν είναι αρκετά καλοί, οπότε κάτι που θα τους πείτε που δεν εννοείτε ως κριτική, ο Παρθένος θα το πάρει έτσι.

Διαβάστε ακόμη: Τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να σταματήσουν να ψωνίζουν

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα τους προσβάλει. Μπορεί να τους πείτε κάτι μία μέρα και να το πάρουν ως κοπλιμέντο και να τους πείτε το ίδιο την επόμενη μέρα και να παρεξηγηθούν. Ποτέ δεν ξέρεις τι είναι αυτό που θα εκνευρίσει έναν Καρκίνο – ακόμα κι αν πείτε κάτι με φιλικό τρόπο, μπορεί να το πάρουν ως κακή κριτική για εκείνους.

Ιχθείς

Μιλώντας για ευαισθησία, οι Ιχθείς είναι ο ορισμός. Είναι καλοί, διαισθητικοί και αγαπούν βαθιά, αλλά τείνουν να είναι ανασφαλείς και παρεξηγούνται εύκολα. Χρειάζονται αρκετά την αποδοχή των άλλων και όταν δεν την παίρνουν, θα νευριάσουν για κάτι σχεδόν ασήμαντο. Έχουν έντονη φαντασία και κάτι πολύ απλό, μπορεί μέσα στο μυαλό τους να το φτιάξουν ως κάτι πολύ πληγωτικό και προσβλητικό.

Πηγή: jenny.gr