
Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τα γενέθλιά της είχε η Τάμτα την Τετάρτη 10/1 και τα γιόρτασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό της την μονάκριβή κόρη της, Άννυ, η οποία μάλιστα, μοιράστηκε δύο τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Μητέρα και κόρη έχουν άψογες σχέσεις, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της και η Τάμτα.
Τις δύο φωτογραφίες που ανήρτησε η 28χρονη Άννυ τις συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα γράφοντας: «Η τύχη είναι θέλημα θεού. Σ’ αγαπώ για ό,τι είσαι. Σ’ αγαπώ που σε έχω μανούλα μου. Εσύ είσαι ό,τι μπορώ να φανταστώ. Είσαι ο ανθεκτικός ακλόνητος πυλώνας στο ταξίδι της ζωής μου. Η δύναμή σου παντοτινό καταφύγιο».
Πηγή: tlife.gr
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00
1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
3
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowΕλένη Φουρέιρα