Θανατηφόρο τροχαίο για 31χρονο Λαρισαίο στη Γερμανία

Με τραγικό τρόπο έφυγε από την ζωή ο μόλις 31 ετών Θωμάς από την Λάρισα αφήνοντας πίσω του θλίψη, κενό και μια κορούλα μόλις 7 ημερών.

Στο e-bavariagr.de επισημαίνονται τα εξής:

«Την Κυριακή τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο που περνούσε από την Neuenkamper Straße στο Solingen (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία) είδε το αυτοκίνητο του άτυχου συμπατριώτη μας, το οποίο είχε ξεφύγει από την πορεία του και είχε πέσει πάνω σε ένα δέντρο. Ο οδηγός ειδοποίησε την πυροσβεστική η οποία μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άψυχο πλέον Θωμά Β.

«Ήταν ένας υπέροχος νέος. Όσοι τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν. Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο άτομο από αυτόν στη ζωή μου», μας είπε ο Σταύρος Κ. που θα βάπτιζε την κορούλα του η όποια ήρθε στον κόσμο πριν 7 ημέρες και δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της. «Δεν πρόλαβε να την χαρεί» συνεχίζει ο Σταυρός Κ. με πίκρα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μεταφέρουν το παιδί τους στην πατρίδα του στην Λάρισα που εκεί να του δοθεί το τελευταίο αντίο, στην αγκαλιά τους, στο περιβάλλον του, στο σπίτι του.
Όμως η μεταφορά είναι ακριβή και η οικογένεια δυσκολεύεται να μαζέψει το ποσό.
Φίλοι και γνωστοί του άτυχου Θωμά ζητούν την βοήθεια όλων μας».

Σε άλλη ανάρτηση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Κουτί ετοίμασαν φίλοι του άτυχου Θωμά στο καφέ El Greco στο Solingen για δωρεές . Η οικογένεια είναι ευγνώμων για την οποιαδήποτε βοήθεια ώστε να μαζευτεί το ποσό για να μπορέσουν να μεταφέρουν την σορό του παιδιού τους στην Πατρίδα.

Ο Θωμάς είχε έρθει στην Γερμανία πριν 3 χρόνια διωγμένος από την κρίση, για ένα καλύτερο αύριο. Δούλεψε για λίγο σε ένα εστιατόριο έξω από το Μόναχο και στη συνέχεια πήγε να βρει την τύχη του στο Σόλιγκεν (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία).

Όμως η μοίρα είχε τα δικά της σχέδια για το παλικάρι που άφησε πίσω του πέντε παιδιά με την μικρότερη κορούλα του μόλις μερικών ημερών. Η οικογένειά του στην Ελλάδα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τη συμφορά που τους βρήκε.

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν από μακριά, ο τραπεζικός λογαριασμός της οικογένειας είναι:

EMMANOUIL BAMPAS
IBAN: DE76342500000001710128»

Πηγή: e-bavariagr.de