Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τα knockouts συνεχίστηκαν στο The Voice και στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νύχτα της Κυριακής. Ανάμεσα σε άλλους, σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση έλαβαν μέρος η Αμαλία Ποθητάκη, η Φανή Μελεμένη και ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.
Αμέσως μετά τις ερμηνείες τους, η τραγουδίστρια και coach του The Voice κλήθηκε να πάρει την δύσκολη απόφαση να συνεχίσει στο τάλεντ σόου με την Γιώργο Πάττα!
Όχι ένας αλλά δύο coach έσπευσαν τότε να πατήσουν το κουμπί του steal προκειμένου να διεκδικήσουν τους δυο εναπομείναντες διαγωνιζόμενους. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κίνηση φυσικά που ενθουσίασε την Έλενα Παπαρίζου!
«Ενδιαφέρομαι για την Αμαλία» αναφώνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να σπεύσει ο Σάκης Ρουβάς να μπει επίσης με χαμόγελο στο κομμάτι της διεκδίκησης!
Όμως τελικά δεν είχαμε κόντρα γιατί ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε τη Φανή Μελεμένη!
Πηγή: newsbeast.gr
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα
2
play_arrowΑντώνης Ρέμος
3
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
4
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
