Θεοδώρα και Νικολέτα Βουτσά: Θλιμμένες στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του πατέρα τους

Από το Άμστερνταμ ήρθε άρον άρον στην Ελλάδα η Θεοδώρα Βουτσά, μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πατέρα της και αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά.

 
Θλιμμένη και μαυροφορεμένη η Θεοδώρα Βουτσά έφθασε νωρίς το πρωί στο παρέκκλιση της Μητροπόλεως Αθηνών, όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κώστα Βουτσά.

Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης που ζει τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά της στην Ολλανδία είχε έρθει στην Ελλάδα, όταν έμαθε ότι ο Κώστας Βουτσάς μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκείνη τον επισκέφτηκε στη ΜΕΘ και έπειτα επέστρεψε στο Άμστερνταμ. Λίγες μέρες αργότερα όμως, ο αγαπημένος της πατέρας, δεν κατάφερε να κερδίσει τη δύσκολη μάχη που έδωσε και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στην είδηση του θανάτου του, η Θεοδώρα, που είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της λύγισε και ήρθε άμεσα στην Ελλάδα για την κηδεία του πατέρα της.

Νωρίτερα το πρωί η ίδια με μια μακροσκελή ανάρτηση συγκίνησε με τα λόγια αγάπης για τον πατέρα της και έπειτα βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του πατέρα της. Μαζί της βρίσκεται και η αδελφή της Νικολέτα Βουτσά.

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος