Θεσσαλικό Θέατρο: Φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν»

Θεσσαλικό Θέατρο: Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν» σε σκηνοθεσία Κυριακής Σπανού, στο Β΄ αρχαίο θέατρο.

 
Ατμόσφαιρα μυσταγωγίας, μια ουσιαστική θεατρική εμπειρία βίωσε το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας που παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Θεσσαλικού Θεάτρου την περασμένη Τρίτη 28 Ιουλίου, στο Β Αρχαίο Θέατρο Λάρισας.

Δυνατό το χειροκρότημα και ενθουσιώδη τα σχόλια για μια τολμηρή παραγωγή που φαίνεται πως κερδίζει το ενδιαφέρον, ειδικά του νεανικού κοινού της πόλης. Η παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ βασισμένη στο κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία και δραματουργία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεσσαλικού Θεάτρου, Κυριακής Σπανού, έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο κατάμεστο αρχαιολογικό/θεατρικό μνημείο της πόλης, εντυπωσιάζοντας με τη σύγχρονη αισθητική και το πρωτότυπο περιεχόμενό της.

Στις συζητήσεις μεταξύ των θεατών επικράτησε το ζήτημα της απόκρυψης των αρχαιολογικών θησαυρών της χώρας – θεματική αφετηρία για το θεατρικό έργο του Ανδρέα Φλουράκη – και η τεράστια σημασία του για την προστασία της τεράστιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Θεσσαλικό Θέατρο: Φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν» Τρίτη 28 Ιουλίου