Μουσικά Νέα

Θοδωρής Φέρρης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα & μοναδικές βραδιές στο «Romeo Club» – Δείτε φωτογραφίες

today19 Μαΐου 2022

Background
share close

Ο Θοδωρής Φέρρης επέστρεψε στο στέκι του στην Αθήνα, το «Romeo Club» και από το πρώτο κιόλας διήμερο οι εμφανίσεις του έγιναν sold out! Δίπλα του είναι η Κατερίνα Λιόλιου και μαζί τους η Ματίνα Ζάρα.

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 13 Μαΐου, με το σχήμα του «Romeo Club» να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και δυνατές συγκινήσεις.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, χαρίζει στο κοινό ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας προσωπικές του επιτυχίες, όπως το πρόσφατο «Άλλη Μια Εμπειρία» και τα «Παρασκευή», «Κάψε», «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή», καθώς και αγαπημένα τραγούδια απ’ όλη την ελληνική δισκογραφία.

Τη δική της ξεχωριστή «νότα» βάζει η Κατερίνα Λιόλιου, που εντυπωσιάζει και ξεσηκώνει με τη γνήσια λαϊκή χροιά της, τη δυνατή προσωπική της δισκογραφία που περιλαμβάνει επιτυχίες όπως τα «Μη Ρωτάς Τους Άλλους», «Story» και «Η Ψυχολογία Μου», τις ερμηνείες της και τη σκηνική παρουσία της.

Μαζί τους η τάχιστα ανερχόμενη Ματίνα Ζάρα, που «ανεβάζει» το θερμόμετρο της διασκέδασης με τα προσωπικά της singles και αγαπημένα ελληνικά και ξένα hits.

Στο σχήμα συμμετέχει ο Nassauce, ο super viral arist του Tik Tok.

Στα decks ο επιτυχημένος παραγωγός και DJ Βασίλης Κουμεντάκος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στο ρυθμό του Θοδωρή Φέρρη και του δυνατού σχήματος του «Romeo Club»!

Info
«Romeo Club» (Ελληνικού 1 & Ζήτα), κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108945345

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%