Μουσικά Νέα

Θοδωρής Φέρρης & Josephine: Λαμπερή & sold out πρεμιέρα – Δείτε φωτογραφίες

today1 Ιουνίου 2023

Background
share close

Το ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο «Posidonio» άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 26 Μαΐου και υποδέχτηκε το κοινό σε έναν χώρο υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, μάγεψε το κοινό του «Posidonio» παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία και φυσικά από το νέο του album «Άλλη Μια Εμπειρία» που έγινε χρυσό τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του.

Η Josephine, η δημοφιλής hit performer, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό on stage παρουσιάζοντας ένα λαμπερό και «εκρηκτικό» show που συζητήθηκε, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις με την καθηλωτική ερμηνεία αλλά και με τις εμφανίσεις της.

Φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και καλλιτέχνες τίμησαν με την παρουσία τους τον Θοδωρή Φέρρη και την Josephine, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Ρέμος.

Τη δική τους νότα στο πρόγραμμα έδωσαν οι ταλαντούχοι Χρήστος Τσιλόπουλος, Foxy Lee, Χριστίνα Καλοτίνη και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.
Special Live Show: STEVE ONEMANSHOW

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%