Την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 εθελοντική αιμοδοσία

Μπορεί να μένουμε σπίτι για λίγο ακόμα, όμως όταν πρόκειται για καλό σκοπό βγαίνουμε(πάντα με προσοχή). Εδώ θα δεις το μήνυμα της προέδρου από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, διάβασε το και θυμήσου, δίνουμε αίμα, μένουμε άνθρωποι! Κάνουμε το αυτονόητο! Συμμετέχουμε με τη καρδιά μας, χαρίζουμε κάτι που δε θα λείψει από μας και που ταυτόχρονα είναι κάτι τόσο μα τόσο αναγκαίο για συνανανθρώπους μας!!

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από 8:30π.μ έως 1:30 μ.μ. 0 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης έχει καθορίσει να πραγματοποιηθεί η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων της Φαλάνης και της περιοχής .

Ας κάνουμε όλοι μας την καλύτερη πράξη Ανθρωπιάς, Αγάπης και Αλληλεγγύης για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας,

Λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο με την πανδημία του κορωνοϊού COVID 19, η αιμοδοσία μας αυτή θα διεξαχθεί από τους γιατρούς τους νοσηλευτές του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταύρου Παραρτήματος Λάρισας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.

Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Λαρισαίων, φρόντισε εγκαίρως να προμηθεύσει στον σύλλογο μας, όλο το απαραίτητο,για την περίσταση αυτή, υγειονομικό υλικό (γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά υγρά) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν απ’ τους αιμοδότες.
Παράκληση θερμή, όπως, όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες -ειδικά σε αυτή μας την αιμοδοσία, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., επειδή θα πρέπει να γίνεται η ταυτοποίησή τους να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον Α.Μ.Κ.Α. τους. 

Αξίζει να μη λείψει κανείς!!!!

Φωτογραφίες από την αιμοδοσία και τον σύλλογο:

 

Μένουμε ασφαλείς και συνεπείς αιμοδότες.