Την Πετρούλα Κωστίδου σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο cameraman του Star (Pics)

ο κορίτσι του καιρού άλλαξε απότομα. Έκτοτε, κάθε χρόνο τη βλέπουμε όλο και καλύτερη…

Μπορεί στο Star εσχάτως να ασχολούνται με το Next Top Model, αλλά ο αντρικός πληθυσμός ένα κορίτσι του σταθμού θυμάται και θα συνεχίσει να θυμάται πάντα. Το απόλυτο είδωλο. Την Πετρούλα Κωστίδου…

 
Τη γνωρίσαμε ξανθιά και φορώντας ελάχιστα στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, με τις εμφανίσεις που ακολούθησαν να είναι η μία πιο προκλητική από την άλλη. Η ανατροπή, όμως, ήρθε μερικά χρόνια μετά, όταν μεταμορφώθηκε σε μετρημένη καστανή με φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Παραδόξως η «άτακτη» Πετρούλα όχι απλά διατήρησε τη νέα της εικόνα, μα επιπλέον -εν έτει 2018- εμφανίζεται πιο μετρημένη και πιο γοητευτική από ποτέ.
Τα social media της είναι κλειστά, με τις πρόσφατες φωτογραφίες που θα βρει κανείς αναζητώντας το όνομά της να είναι ελάχιστες.

Η τελευταία της λήψη στο Instagram δείχνει μια Πετρούλα… αγνώριστη.

Με κοντό, καστανό μαλλί και ανύπαρκτο μακιγιάζ, η νέα της version δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά της εικόνα.

Η ίδια πάντως, στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση έναν περίπου χρόνο πριν, δήλωνε εξαιρετικά ευχαριστημένη με την εικόνα της παρά το γεγονός ότι ο σύντροφός της την προτιμούσε ξανθιά.

Δεν ξέρουμε τι λέει εκείνος, εμείς οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η νέα της εικόνα είναι κλάσεις ανώτερη από εκείνη της εποχής του καιρού στον Star.

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει;

Πηγή: belikeyou.gr