Το καμάκι στη Λάρισα πήγε… περίπατο (φωτ.)

Τι κι αν έχουν κλείσει τα μπαρ; Τι κι αν δεν λειτουργούν τα κλαμπ; Ούτε τα σινεμά μα ούτε και οι ταβέρνες. Μπορεί να μην επιτρέπονται οι συναυλίες. Μπορεί να απαγορεύονται οι συναθροίσεις στα πάρκα. Ο έρωτας όμως και το φλερτ δεν σταματάνε παρά τα όποια εμπόδια.

Στον περίπατο πλέον. Στο περπάτημα δίπλα στον Πηνειό οι θαρραλέοι και οι (ακόμα πιο) θαρραλέες βρίσκουν τον τρόπο να πλησιάσουν το αντίθετο φύλο. Να μιλήσουν, να γνωριστούν και να ξεκινήσουν κάτι ωραίο και όμορφο στα χρόνια της καραντίνας και της  πανδημίας.

Εν μέσω της χειρότερης κρίσης παγκοσμίως οι πολίτες αν και με μάσκες βρίσκουν τις δυνάμεις να αντισταθούν και να ικανοποιήσουν ανθρώπινα συναισθήματα καθοδηγούμενοι μονάχα από το ένστικτο.

«Γνωριστήκαμε, που αλλού; στο ποτάμι. Αντικρίζαμε ο ένας τον άλλος σχεδόν καθημερινά ώσπου ένας από τους δύο πήρε την απόφαση να μιλήσει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά» εξηγεί στο Larissanet.gr ένα νεαρό ζευγάρι που έσμιξε εν καιρώ κορονοϊού.

«Προς το παρόν περιοριζόμαστε σε εξόδους με έναν καφέ στο χέρι και περπάτημα. Περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που θα μας επιτραπεί να βγαίνουμε όπως παλιά. Σε εστιατόρια με φίλους και μεγάλες παρέες». Όπως όλος ο κόσμος δηλαδή…

Πηγή: Larissanet.gr

Προηγούμενο άρθροΝίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η μεγάλη του επιτυχία που είχαν απορρίψει 7 τραγουδιστές
Επόμενο άρθρο8 ταινίες βασισμένες στην ζωή εμβληματικών μουσικών που πρέπει να δεις!