Το «Λόγω τιμής» επέστρεψε και το twitter προσκυνάει: «Η θετική πλευρά είναι ότι δεν θα πάμε σχολείο αύριο!»

Ήταν η ελληνική απάντηση στο Beverry hills που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘80. Το «Λόγω Τιμής» έδωσε το πρώτο ραντεβού με το κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου του 1996 και έκλεψε τις καρδιές μιας ολόκληρης γενιάς.

Και ποιος δεν ταυτίστηκε με κάποιον από τους Πατρινούς ήρωες και να που τώρα, 20 κάτι χρόνια μετά, η παρέα της Μιρέλας Παπαοικονόμου, έρχεται πάλι στη ζωή μας. Το twitter πήρε «φωτιά» από τις πρώτες νότες του Δημήτρη Παπαδημητρίου στους τίτλους έναρξης. «Συγκίνηση», «γεράσαμε», «αθωότητα», «ζω την παιδική μου ηλικία» μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο.

Λόγω τιμής, το σήριαλ είναι καλύτερο από ποτέ
Η επιστροφή της παρέας από την Πάτρα, των φοιτητών του «Λόγω Τιμής» που μεγάλωσαν και αυτοί μαζί μας τα τελευταία 20 χρόνια, αποτέλεσε μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές «επιστροφές». Οι πρωταγωνιστές ίδιοι αλλά λίγο μεγαλύτεροι. Οι Άλκης Κούρκουλος, Βίκη Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Αγγελική Δημητρακοπούλου, σε σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, συναντήθηκαν λίγο πριν την πρεμιέρα και θα είναι μαζί μας κάθε Δευτέρα στις 23:00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η πρώτη αίσθηση που άφησε το Λόγω τιμής στους χρήστες του διαδικτύου:

  • Το Μπέβερλι Χιλς επέστρεψε…Το Λόγω Τιμής επέστρεψε… ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ;;;
  • Σαράντα πλην σαράντα συν.. μας ένωσε το λόγω τιμής απόψε, γιατί μας λείπει η τότε αθωότητα κ ο ρομαντισμός που δεν ξαναέρχονται δυστυχώς..
  • Μία ολόκληρη γενιά που είδε απόψε το #LogoTimis είναι ήδη στο κρεβάτι ταξιδεύοντας στις αναμνήσεις της νιότης της..
  • Εμεις οι παλιοί που είδαμε το λόγω τιμής, να τηλεφωνηθούμε στα σταθερά μας και να δώσουμε ραντεβού να πάμε για ποτάρες μέχρι το πρωί.. όπως τότε.
  • Άρχισε ξανά το “Λόγω Τιμής” και θυμήθηκα πόσο θέλω να παντρευτώ τον Μαρκουλάκη

Πηγή: iefimerida.gr