Το Θεσσαλικό Θέατρο στις πλατείες και δείτε φωτογραφίες

Ενθουσιώδη σχόλια για την πρώτη εμφάνισή του σε δημόσιο χώρο – Το Θεσσαλικό Θέατρο στις πλατείες και δείτε φωτογραφίες από την πλατεία Λαμπρούλη

 
Το Θεσσαλικό Θέατρο εγκαινίασε την καλοκαιρινή του καλλιτεχνική παραγωγή, με την περιπατητική δράση με τίτλο «Επιθεώρηση», χθες το βράδυ της Τετάρτης, στην πλατεία Λαμπρούλη.

Εντυπωσιακά κοστούμια, όμορφες χορογραφίες και μεγάλες δόσεις κεφιού από το θίασο του Θ.Θ. που κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που δημιουργεί η παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης σε ανοιχτό χώρο, με το ταλέντο και την εκφραστική του δύναμη.

  • Συνεπής στη δέσμευση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θ.Θ. , Κυριακής Σπανού, πως η παράσταση θα κάνει στάση σε όλες τις πλατείες της πόλης, η «Επιθεώρηση» συνεχίζει το ταξίδι της την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 20:15, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Η ταυτότητα της παράστασης

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κυριακή Σπανού
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Παπουτσή
Κίνηση: Αναστασία Μπρουζιώτη
Ενδυματολογική επιμέλεια: Νικολέττα Καίση
Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Ζέρβας, Χρήστος Κορδελάς, Μαρσέλα Λένα, Ανδρομάχη Μακρίδου, Αθηνά Σακαλή, Βάνα Σλέιμαν, Ηρακλής Τζαφέτας, Παναγιώτης Τόλιας. Παίζει κιθάρα και τραγουδά ο Αλέξανδρος Τσιωνάς.
Φωτογραφίες: Γιάννης Χατζηαντωνίου
Υπεύθυνοι ήχου: Νίκος Γεωργάκης, Μάκης Παπατριανταφύλλου, Γρηγόρης Καραφέρης

Το Θεσσαλικό Θέατρο στις πλατείες και δείτε φωτογραφίες