Τόλης Βοσκόπουλος: Η Άντζελα Γκερέκου ξεκαθαρίζει τις παρανοήσεις με ανακοίνωση της

Γράφει η Άντζελα Γκερέκου: “Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι…”

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα και δύο μέρες αργότερα, οι δικοί του άνθρωποι και πλήθος κόσμου του είπε το τελευταίο αντίο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η Άντζελα Γκερέκου, με νέα ανάρτησή της στο facebook, ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και αποσαφηνίζει κάποια πράγματα σχετικά με τα έξοδα της κηδείας του τραγουδιστή.

Το κείμενο που ανάρτησε η Άντζελα Γκερέκου

«Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.
Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!
Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.
Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Πηγή: zappit.gr

Προηγούμενο άρθροΣτην Εντατική του Σωτηρία ο Στάθης Αγγελόπουλος
Επόμενο άρθροΤζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Αφλεκ: Το πρώτο φιλί στο στόμα ενόψει των 52 γενεθλίων της