Τον έκλεψαν και η αστυνομία τού είπε: «Δεν ερχόμαστε, ελάτε αύριο» (φώτο)

7

Αντιμέτωπος με τραγελαφικές καταστάσεις βρέθηκε επιχειρηματίας στην Εύβοια.

Άγνωστοι «μπούκαραν» στο σπίτι του στον οικισμό Ροβιές, στο βόρειο τμήμα του νησιού και το έκαναν άνω-κάτω στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν χρήματα και τιμαλφή. Το σοκ του επιχειρηματία μόλις διαπίστωσε τη διάρρηξη ήταν μεγάλο. Η έκπληξή του, όμως, ακόμα μεγαλύτερη όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν και πήρε την απάντηση: «Δεν ερχόμαστε, ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση».

 
«Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου, αξίας 6-7.000 ευρώ, και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ. Εγώ, ερχόμενος στη βεράντα, βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε: «Δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση». Εγώ τους λέω: «Θέλω να ‘ρθείτε τώρα εδώ». Και εκείνοι απαντούν: «Όχι, δεν ερχόμαστε, αύριο». Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα» τόνισε σε δηλώσεις του στο eviazoom.gr.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε να έρθουν στο σπίτι του οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα των διαρρηκτών. Όπως του είπαν, δεν γινόταν να πραγματοποιηθεί έρευνα το ίδιο βράδυ.

Είναι η τρίτη φορά που ο επιχειρηματίας πέφτει θύμα ληστείας.

Πηγή: athensvoice.gr