Τούρτα έστειλε ο Αλέξης Κούγιας στον Αχιλλέα Μπέο (φώτο)

Έκπληξη με αφιέρωση περίμενε τον Αχιλλέα Μπέο στο γραφείο του την Δευτέρα το πρωί, με αποστολέα τον Αλέξη Κούγια.

 
ΑΕΛ και Βόλος αναμετρήθηκαν το Σάββατο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1 και οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-1 με ανατροπή την ομάδα του Βόλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας είχε προαναγγείλει από το Σάββατο ότι θα περιμένει τον Αχιλλέα Μπέο μια τούρτα την Δευτέρα το πρωί στο γραφείο του για να τον… γλυκάνει λόγω της ήττας που υπέστη η ομάδα του Βόλου και το έκανε πράξη.

Γνωστή την… άφιξη του γλυκού έκανε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με κοινοποίηση φωτογραφίας σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενο από το ευχαριστήριο μήνυμά του.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, έγραψε στην ανάρτησή του:

«Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται.

Διώροφη τούρτα, λοιπόν, σε μπλε και κόκκινο μου έστειλε ο Αλέξης ο Κούγιας με την αφιέρωση “στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας”

Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…»

Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η…

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Πηγή: gazzetta.gr