Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο! Σπασμένα δόντια και εκδρορές στο πρόσωπο για πέντε παιδιά (φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Βούλα. 9 παιδιά τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση σχολικού με ΙΧ που οδηγούσε μια μητέρα με το παιδί της. Πέντε από τα παιδιά έχουν τραύματα στο πρόσωπο – Πληροφορίες πως κάποια έχουν σπασμένα δόντια! Το πολύ έως πέντε ετών τα παιδιά που βρίσκονταν στο σχολικό!

 
Μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις Αρχές έχει προκαλέσει η πληροφορία πως σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στην Βούλα.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως στο τροχαίο έχει εμπλακεί κι ένα σχολικό λεωφορείο! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης στην Βούλα, συγκρούστηκε ένα σχολικό λεωφορείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν εννιά τραυματισμένα παιδιά, εκ των οποίων πέντε πιο σοβαρά, τα οποία μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Το σχολικό χτυπήθηκε στην πίσω πλευρά του από το ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ και μέσα σε αυτό επέβαιναν μία μάνα με το παιδί της. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μητέρα με το παιδί που επέβαιναν στο τζιπ δεν έχουν τραυματιστεί.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως η ζωή των παιδιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι τραυματισμοί όμως (σ.σ. στο πρόσωπο) υποδεικνύουν πως ενδεχομένως κάποια από τα παιδιά να μην φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Οι Αρχές σε κάθε περίπτωση έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, στο σημείο υπάρχει κι ένα ακόμη σχολικό λεωφορείο. Κι αυτό διότι έσπευσε ένα δεύτερο, ούτως ώστε να παραλάβει τα υπόλοιπα παιδάκια που δεν είχαν κάποιο τραυματισμό από το τροχαίο.

Πηγή: newsit.gr – Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου / Μάριος Αραβαντινός / Στέργιος Σαμαρτζής