Τροχαίο Βρεττού: Πήρε εξιτήριο η σύντροφος του τραγουδιστή, Σοφία Φυρού! Ποια η κατάσταση της υγείας της; (video)

Ο Ηλίας Βρεττός νοσηλεύεται πλέον στο Metropoloitan με πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη και πόδια και εκεί οι γιατροί θα αναλάβουν την αντιμετώπιση των καταγμάτων του!

Όσον αφορά την σύντροφο του Ηλία, Σοφία Φυρού, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, όπου αναρρώνει με την φροντίδα της οικογένειάς της.

Την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Αλέξανδρος Γύγος, ο οποίος βρέθηκε χθες στο σπίτι της νεαρής κοπέλας.

“Πήγα στο σπίτι της φίλης του Ηλία Βρεττού. Συζήτησα με τους γονείς της. Είναι πάρα πολύ ευγνώμονες στον Θεό που η κόρη τους είναι καλά, αλλά και ο τραγουδιστής. Πήρε εξιτήριο η κόρη τους χθες το βράδυ και είναι στο σπίτι. Δυστυχώς, την ώρα που πήγα κοιμόταν. Ήταν ταλαιπωρημένη. Προσπαθεί να ξεπεράσει το άγχος. Η μητέρα της μας ανέφερε ότι έχει πόνους λόγω των ισχυρών τρανταγμάτων που δέχτηκε από τη σύγκρουση. Ο πατέρας της μου είπε ότι πιστεύουν όλοι πάρα πολύ στον Θεό και ότι αυτό ίσως ήταν ένας λόγος που βοήθησε να είναι ζωντανά αυτή τη στιγμή και τα δύο παιδιά. Αναμένουν να γίνει το χειρουργείο του τραγουδιστή, να πάνε όλα καλά και να είναι πάλι όπως πριν…”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: athensmagazine.gr