Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τοποθέτηση με σαφείς αιχμές έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day την Κυριακή 2 Μαρτίου, με αφορμή όσα δήλωσε ο Κώστας Δόξας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα, αναφερόμενος —μεταξύ άλλων— στη στάση του απέναντι σε δικαστικές αποφάσεις που τον αφορούν. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν συζήτηση, με την παρουσιάστρια να παίρνει ξεκάθαρη θέση.
Η ίδια υπογράμμισε πως σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να διαφωνεί με μια δικαστική κρίση, εφόσον θεωρεί ότι αδικείται. Τόνισε ωστόσο ότι το θεσμικό πλαίσιο προβλέπει συγκεκριμένες διαδικασίες προσφυγής, όπως η προσφυγή σε ανώτερο βαθμό δικαιοδοσίας, και όχι δημόσιες τοποθετήσεις που αμφισβητούν συνολικά το αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα του συμβιβασμού. Όπως ανέφερε, όταν κάποιος επικαλείται διάθεση συνεννόησης, αυτό θα πρέπει να αποτυπώνεται και στον τρόπο που εκφράζεται δημόσια. Κατά την άποψή της, το ύφος και ο τόνος των δηλώσεων δεν συνάδουν με πραγματική πρόθεση εξεύρεσης λύσης, αφήνοντας να εννοηθεί πως η αναφορά σε συμβιβασμό ενδεχομένως λειτουργεί περισσότερο επικοινωνιακά παρά ουσιαστικά.
Το θέμα άνοιξε εκ νέου τη συζήτηση γύρω από τη σχέση δημόσιων προσώπων με τη Δικαιοσύνη και τα όρια της δημόσιας κριτικής απέναντι σε δικαστικές αποφάσεις.
Συντάχθηκε από: Kalliopi Tsiniaraki
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος
