Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ βρίσκονται στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε την πόλη του έρωτα για να περάσει τις πρώτες ημέρες μετά την τελετή.
Όπως θα δεις στο βίντεο από το Hollywood Pipeline, μετά τη βόλτα τους στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας, κάθισαν σε ένα παγκάκι αγκαλιασμένοι και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.
«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί» εξομολογήθηκε πηγή στο αμερικανικό People.
Τα ξένα media αναφέρουν ότι στη συνέχεια, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πήγαν με τα παιδιά τους περίπατο στην περιοχή Marais και στη διάσημη Rue des Rosiers, μέχρι το Centre Pompidou, ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.
Δες παρακάτω το βίντεο με τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού:
Πηγή: tlife.gr
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
4
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
