Polis Weekend
Το Σαββατοκύριακο σου ανήκει, το κάνεις ότι θέλεις...εμείς το ντύνουμε με μουσική!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Με αφορμή τη νέα της ταινία «Unstoppable» που σε λίγες μέρες ανεβαίνει στο Prime, η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε στο ΕΡΤNews για την κακοποίηση των γυναικών που οδηγεί στις γυναικοκτονίες, τη σχέση της με τον ύπνο και το θεό, τη σημασία της πάλης και της μάχης στον έρωτα και μοιράστηκε ευχές για τη νέα χρονιά με τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο.
Αρχικά, εξήγησε πως δεν θα τολμούσε να δώσει συμβουλές σε κακοποιημένες γυναίκες καθώς ο καθένας έχει τη δική του πορεία και ελπίζει ότι βλέποντας μία ταινία σαν αυτή θα βρουν κάποια έμπνευση να ξεπεράσουν ό,τι τους δυσκολεύει στη ζωή τους. Ερωτηθείσα, επίσης, αν θεωρεί τον εαυτό της μαχήτρια ή παλαίστρια είπε ότι θεωρεί πως είναι μαχήτρια.
Όσον αφορά τη σχέση της με τον ύπνο δήλωσε πως ήταν πάντα καλή και τη φετινή χρονιά που ήταν δύσκολη για εκείνη η προσευχή την βοηθούσε να κοιμηθεί.
Τέλος, ευχήθηκε στους Έλληνες να έχουν την καλύτερη, πιο χαρούμενη, πιο όμορφη Πρωτοχρονιά και μοιράστηκε δικές της προσωπικές αναμνήσεις από την ημέρα αυτή.
Συντάχθηκε από: admin
Το Σαββατοκύριακο σου ανήκει, το κάνεις ότι θέλεις...εμείς το ντύνουμε με μουσική!
close
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
3
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
4
play_arrowΆννα Βίσση
5
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
