Τζούλια Νόβα: Τι είπε για τον χωρισμό της και την πίεση που ένιωθε

Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου έβαλαν τέλος στη σχέση τους, λίγο πριν από τον γάμο τους. “Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα” δήλωσε το μοντέλο στο Secret των Παραπολιτικών.

“Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει.

Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε” τόνισε το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης. Η ίδια ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν. “Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν”.

Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι “εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά”.

Πηγή: enikos.gr