Βανδή- Μπακοδήμου- Λεκάκη- Καβογιάννη γιόρτασαν όλες μαζί τον Δεκαπενταύγουστο. Μια άγνωστη φιλία γεμάτη ομορφιά

Αν και υποπτευόμαστε ότι σε λίγα χρόνια το Μαρία θα είναι ένα όνομα σπανιότερο από το Νεφέλη και το Δανάη, μέχρι τώρα εξακολουθεί να βρίσκει τη θέση του στη λίστα με τα πιο κοινά ονόματα στην Ελλάδα.

 
Κάπως έτσι, χθες, είχε την γιορτή της μεγάλο μέρος των Ελληνίδων και αντιστοίχως μεγάλο μέρος των διασήμων της χώρας. Βάλε και τις Δέσποινες εκτός από τις Μαρίες και καταλαβαίνεις για τι αριθμό μιλάμε. Να πάρε για παράδειγμα τη Δέσποινα Βανδή που δε θέλησε να περάσει μόνη τη γιορτή της και κάλεσε τρεις φίλες να γιορτάσουν μαζί. Κι όταν μιλάμε για φίλες, μιλάμε για διάσημες, εορτάζουσες φίλες.

Διάβασε κι αυτό: Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη αμακιγιάριστες, στην πιο ανέμελη καλοκαιρινή τους φωτογραφία

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μία φωτογραφία της από την γιορτή παρέα με τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Λεκάκη και το Instagram γέμισε γιορτινά πρόσωπα και ομορφιά. Κι αν για τη Μαρία Λεκάκη και τη Μαρία Καβογιάννη το ήξερες πως είναι κολλητές φίλες, για τις υπόλοιπες της παρέας ίσως δεν το είχες πάρει χαμπάρι ότι είναι φίλες. Οι δύο πρώτες βρίσκονταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Πήλιο και ως φαίνεται εκεί παραθερίζουν και οι δύο άλλες διάσημες Ελληνίδες.

Πηγή: ladylike.gr