Μουσικά Νέα

Βασίλης Καρράς – Δέσποινα Βανδή: Μαζί στη σκηνή μετά από 15 χρόνια

today28 Μαρτίου 2023

Background
share close

Ο Βασίλης Καρράς, μετά από την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που τον κράτησε μακριά από τη σκηνή και την δισκογραφία, ετοιμάζει δυναμικό comeback στα μουσικά πράγματα.

Στα επόμενα σχέδιά του είναι μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό για τον απόδημο ελληνισμό, εμφανίσεις σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας και επιστροφή στο στούντιο.

Τη σχετική είδηση ακούσαμε στο χθεσινό «Πρωινό» του ΑΝΤ1 από τα χείλη του Βαγγέλη Παπαδόπουλου, επί χρόνια στενού συνεργάτη του τραγουδιστή. Μιλώντας σε συνεργάτης εκπομπής, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής να έχει κάνει πρόταση συνεργασίας σε γνωστή συνάδελφό του, με την οποία συνεργάστηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της και της «χάρισε» δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Μιλάμε για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έκανε τα πρώτα βήματά της στην πίστα στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Βασίλη Καρρά. Στον Βασίλη Καρρά χρωστάει και δύο από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες της «Γέλα μου» και «Αδιέξοδο» που ερμήνευσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο το 1994.

Η τραγουδίστρια λοιπόν είπε το «ναι» για μια μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό, με πρώτο σταθμό την Αυστραλία, όπου οι δύο τραγουδιστές έχουν φανατικό κοινό.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν επί σκηνής, μπροστά σε ζωντανό κοινό, μετά από 15 χρόνια, με μοναδική εξαίρεση το ντουέτο που τραγούδησαν μαζί στο «J2US».

Πηγή: ieidiseis.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%