Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Βασίλης Καρράς πριν από δέκα ημέρες και πλέον αναρρώνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, χειρουργήθηκε στο “Διαβαλκανικό” νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και -σύμφωνα με την εφημερίδα “ONtime”- η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο “Fever”.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Πηγή: Εφημερίδα “ONtime”
Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00

1
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
4
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος
