Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού: Σήμερα γάμος γίνεται! (φώτο-video)

Σήμερα γάμος γίνεται για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού, που ενώνουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου, στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

 
Η τελετή είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, σε στενό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους, στενούς συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.

Η νύφη έφτασε στην ώρα της, χωρίς να στήσει τον γαμπρό:

Λίγο πριν από τις 6 έφτασε στους Αγίους Ισιδώρους ο Βασίλης Κικίλιας με τον κουμπάρο του Ηλία Καντζούρη.

Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Λίγο πριν από τις 6 έφτασαν οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Ο αδερφός τους Μάξιμος συνόδευσε την νύφη στην εκκλησία.

Νωρίτερα είχαν φτάσει στο γραφικό εκκλησάκι οι γονείς του ζευγαριού.

Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια
Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού

Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ευγενία Μανωλίδου και άλλοι.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με την σύζυγό του

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσολακάκη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη

Πηγή: protothema.gr