Polis @ Night
Τα βράδια στον Πόλις είναι γεμάτα με επιτυχίες. Δώσε ένταση!!!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Μία επική μουσική στιγμή εκτυλίχθηκε στη δεύτερη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Chris Martin επέλεξε τον ΖAF για μια εμφάνιση – έκπληξη!
Ο frontman των Coldplay λάτρεψε το «Πες», το πολυπλατινένιο και viral δισκογραφικό ντεμπούτο του ZAF, που κυκλοφορεί από την Panik Records, θεωρώντας το ταιριαστό με τη μουσική του παγκοσμίου φήμης γκρουπ. Έτσι, επέλεξε τον νεαρό καλλιτέχνη ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κι επιδραστικούς Έλληνες artists για να συμπράξει μαζί του στο μεγαλειώδες stage του ΟΑΚΑ, χωρίς η συνύπαρξή τους να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως στο κοινό.
Ο Chris Martin έπαιξε το «Πες» στο πιάνο και ο ZAF τραγουδούσε, σε μία απροσδόκητη καλλιτεχνική στιγμή, μπροστά σε περισσότερους από 60.000 θεατές που τους αποθέωσαν.
@panikrecords Pes…#zaf #coldplay #pes #coldplayathens #panikrecords #oaka #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records
@panikrecords Pes…#zaf #coldplay #pes #coldplayathens #panikrecords #oaka #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records
Συντάχθηκε από: admin
Τα βράδια στον Πόλις είναι γεμάτα με επιτυχίες. Δώσε ένταση!!!
close
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΧρήστος Μάστορας
3
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
4
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος
