Ζώδια αύριο 03/04/2021

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι το πρωί στον Τοξότη επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον είναι σημαντική. Μέσα από την επικοινωνία ερχόμαστε σε επαφή με πνευματικά ενδιαφέροντα που είναι σημαντικά για εμάς. Οι επαφές μας με πρόσωπα από το εξωτερικό ανοίγουν νέους ορίζοντες σε όλα τα επίπεδα και αυτό μπορεί να μας χαροποιήσει. Αντιλαμβανόμαστε και λαμβάνουμε γνώσεις για νέες κουλτούρες και ενδιαφέροντα που μας ενθουσιάζουν.

Γεγονός είναι ότι τίποτα δεν θα μας στερήσει την αισιοδοξία, κάτι που γίνεται εμφανές στο περιβάλλον μας, επειδή φροντίζουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία των γύρω μας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Υδροχόο αμέσως μετά τα μεσάνυχτα ενισχύει την αισιοδοξία και την ανάγκη να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επίτευξη των στόχων μας. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά φιλικά πρόσωπα που επιθυμούν να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθειά μας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσουμε την συμμετοχή μας σε μία ομάδα ή σύλλογο που μας ικανοποιεί το έργο που προσφέρει.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, μια θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Τα συναισθήματα παγώνουν και επικεντρώνουμε όλο μας το ενδιαφέρον σε ότι αφορά θέματα επαγγελματικής φύσεως που μας απασχολούν έντονα. Η ανάγκη να αναδείξουμε τις ικανότητες μας στο πεδίο της καριέρας μας ωθεί ώστε να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να εντυπωσιάσουμε τους ανώτερους μας. Σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός ότι αποστασιοποιούμαστε συναισθηματικά από πρόσωπα και καταστάσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική μας ζωή. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει είτε το ταίρι είτε την οικογένειά μας καθώς δείχνουμε απόλυτοι και σκληροί στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.

Καλό είναι να προγραμματίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για τους δικούς μας ανθρώπους και να αποφύγουμε γκρίνια ή εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Παράλληλα θα πρέπει να ξεφύγουμε από την κατήφεια και την απαισιοδοξία που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία μας.

Κριός

Ημέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Κριέ, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, το οποίο από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου… για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες κουβέντες και μελλοντικά σχέδια, που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο χαλαρά και άνετα.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και θα σου δώσουν λύσεις σε θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ότι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και όλο και κάτι καλό θα γίνει!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Η μέρα θα σου χαρίσει απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Καρκίνε η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Σάββατο απαιτεί πολύ μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα από τη μεριά σου, αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης, είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και μην βάζεις το μυαλό σου στη διαδικασία να σκέφτεται καταστάσεις του παρελθόντος. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου να περιμένεις μία είδηση από το άτομο που είσαι ερωτευμένος, που θα σε κάνεις να πετάξεις στον έβδομο ουρανό!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματά σου. Επίσης, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες, που δεν έχεις το ανάλογο περιθώριο!

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις για ό,τι σε απασχολεί σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει μέχρι το βράδυ, σε εκνευρίζει αρκετά και θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ζυγέ αισθάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πάει καλά και πρέπει άμεσα το διορθώσεις. Μίλησε με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμα σε συντροφεύει η μοναξιά μην κάτσεις λεπτό στο σπίτι, γιατί έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις και πολύ γρήγορα θα δεσμευτείς.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις, που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο να… πέσει κάτω και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις…

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τον νου σου, για να μπορέσεις να προλάβεις τις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως να έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, μέρα που σου φυλάει πολλές θετικές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι αυτό το Σάββατο για το ζώδιό σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα. Εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου, για να νιώσει και αυτός με την σειρά του καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φρόντισε να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τον κάνεις πολύ χαρούμενο.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, είναι μία καλή μέρα για να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να διεκδικήσεις περισσότερα από τον περίγυρό σου. Οπλίσου με αυτοπεποίθηση, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες που αν τις αξιοποιήσεις, θα κερδίσεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στη σχέση σου, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ, ίσα ίσα για να ικανοποιήσεις πρόσκαιρα το συναισθηματικό σου κενό. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις και να χειριστείς με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτή σου την ανάγκη. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΗλίας Βρεττός: Δες για πρώτη φορά τη σύντροφό του Αναστασία μετά από 2,5 χρόνια σχέσης
Επόμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 3-4/4/21