Ζώδια αύριο 07/04/2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ενισχύει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η διάθεση να συναναστραφούμε πρόσωπα από το φιλικό μας περιβάλλον είναι αισθητή και έντονη. Είναι απαραίτητο να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία και τις ίδιες ιδέες μαζί μας. Οι πρωτοποριακές μας απόψεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε στόχους και φιλοδοξίες που έχουμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο με το οποίο μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στα όνειρά μας.

Σημαντικό στήριγμα στην προσπάθειά μας θα είναι πρόσωπα με παρόμοια αντίληψη των πραγμάτων ή φιλικές παρουσίες που μπορούν να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η αλαζονεία θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα προκαλέσει ένταση με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου. Οφείλουμε να έχουμε κατανόηση και να αποδεχόμαστε τις διαφορετικές αντιλήψεις και γνώμες. Άλλωστε αυτό μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικό για την εξέλιξη των ιδεών σου.

Τα ξημερώματα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους και το εξάγωνό της με την Αφροδίτη στον Κριό μας βοηθά να αρχίσουμε την ημέρα μας με αρμονία, αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και αισιοδοξία. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά ζητήματα εμπορίου και δημοσίων σχέσεων, καθώς φιλικά πρόσωπα μπορούν να βοηθήσουν ώστε να επιτύχουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Επαγγελματικά δηλαδή, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και η αποφασιστικότητά μας θα βοηθήσει ώστε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία και την έμπνευση. Σημαντικές ευκαιρίες και γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε γοργά σε σχέδια που μπορεί να έχουμε. Θετική εξέλιξη μπορεί να υπάρχει και σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες και συλλόγους, καθώς μέσα από κοινές επιδιώξεις και προσπάθειες νιώθουμε ότι προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κοινωνικό επίπεδο.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Παιδέψτε λίγο τον έρωτα του και μην αφήνεστε αμαχητί στην αγκαλιά του!

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, η ημέρα είναι καλή για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου και καλό είναι να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Τετάρτη θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δε σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να μιλήσεις με το σύντροφό σου. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι’ αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε το χρόνο σας.

Καρκίνος

Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις σε διάφορα θέματα υποχωρούν αισθητά σήμερα θα βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον σου, αγαπητέ Καρκίνε. Με λίγο προγραμματισμό μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην υποκύψεις στην πίεση που σε κυριεύει και σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε όσο περισσότερο μπορείς τον ορθολογισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη, αλλά ίσως είναι μια καλή στιγμή να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και σε προβληματίζουν. Θα διαπιστώσεις ότι η ευθύνη σε βαραίνει εξίσου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, οι συνθήκες σήμερα ενισχύουν τη γοητεία σου και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, συνέχισε στους ρυθμούς που εργάζεσαι και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, μη χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά το σύντροφό σου και χαλάς την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Εάν κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί να έρθει πιο κοντά σου για να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την Τετάρτη θα είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει δε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και δεν τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα είναι καλή για να σκεφτείς και να προγραμματίσεις εκ νέου όλα όσα θέλεις να κάνεις. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου που αφορούν το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε, σήμερα το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, ευνοεί κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την συγκυρία ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεση σου αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σου, και προσαρμόσου εύκολα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα τη διάθεση να πολεμήσει. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης

Η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων, αγαπητέ Τοξότη. Επίσης καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέσης σου, φίλε Τοξότη. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανήκει μέσα στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Η Τετάρτη είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Βέβαια να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι σήμερα, το μυαλό σου είναι καθαρό για να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους, ενώ αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δε λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί…

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Υδροχόε, και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου σε όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με τη μοναξιά σου να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες και πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Ιχθείς

Ημέρα που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματα σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματα του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα τη μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΆγριες Μέλισσες Spoiler: Μια νύχτα πάθους και μια ολομέτωπη επίθεση
Επόμενο άρθροΕκβιασμοί μέσα από το Facebook: «Εβαλε γυμνή φωτογραφία μου, επειδή χωρίσαμε»