Ζώδια αύριο 07/05/2021

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι μετά το μεσημέρι στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα μετά τα μεσάνυχτα φορτίζει συναισθηματικά το τοπίο και δημιουργεί αυταπάτες σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τραύματα και απωθημένα που έχουμε βαθιά μέσα μας και εκδηλώνονται με αμεσότητα. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να επηρεάσουν την κρίση μας και να δημιουργήσουν προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας με ψυχικό σθένος και αποφασιστικότητα τη διάθεση μας. Μπορούμε να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα με επιτυχημένο τρόπο. Αργότερα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο ομορφαίνει την προσωπική μας ζωή. Η αρμονία και η ισορροπία στη σχέση μας είναι σημαντική και αυτό εκδηλώνεται με αμεσότητα. Ρομαντισμός και πάθος βοηθούν να υπάρξει ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τα αισθηματικά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο η Σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που μας χαρακτηρίζουν μπορούν να εντυπωσιάσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα εξελίξουν τα επαγγελματικά μας σχέδια και τις συνεργασίες θέλουμε να πετύχουμε.

Στα αισθηματικά το πάθος και η φλόγα βοηθά στην ανανέωση της σχέσης και αυτό είναι σημαντικό για να καλύψουμε πιθανά κενά ή για να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προσοχή γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό που θα επηρεάσει τη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης μας. Δεν πρέπει να θέτουμε παρορμητικά σε εγωιστικές διαθέσεις που δεν μας επιτρέπουν να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες στη ζωή μας. Σε περίπτωση που γίνουμε εριστικοί ή επιθετικοί με τους γύρω μας δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες που θα τραυματίσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις, αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως οι προτάσεις τους να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!!!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Παρασκευή θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει ώστε στην συνέχεια να έχεις αποθέματα ενέργειας για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει, δεν πρέπει να σε παρασύρει σε εξάρσεις ενθουσιασμού και έντονων αντιδράσεων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, θα αρχίσεις να ισορροπείς πολλά θέματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν έντονα και σε προβλημάτιζαν. Οι κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, θα σου χαρίσουν μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική και θα σε βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως έτσι συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώσεις μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλό είναι να αφήσεις όλο σου τον ερωτισμό να εκδηλωθεί απέναντι στον σύντροφό σου. Έτσι θα περάσεις μια όμορφη και ουσιαστική μέρα που θα ανανεώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, είναι η ώρα να δείξεις τα συναισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η ανταπόκριση του θα σε γεμίσει με ελπίδες.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος και θα σε κάνει να του εξομολογηθείς όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου και αφορούν τη σχέση σας. Η δική του αντιμετώπιση θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόταση ενός ατόμου από το παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει.

Λέων

Αντί να φορτώνεις τις δικές σου ευθύνες στους άλλους, σκέψου πώς θα απαλλαγείς ουσιαστικά από αυτές. Ο δρόμος για το ζώδιό σου είναι γεμάτος ευκαιρίες για δράση που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, αρκεί να συγκεντρωθείς και να δείξεις ηρεμία και συνέπεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνος, σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, που το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η σχέση σου και η εξέλιξη της σε απασχολούν ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες και βγες έξω να ψάξεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Ζυγός

Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Ζυγέ, με τα χιλιάδες άλυτα προβλήματα και υποχρεώσεις που περιμένουν. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην περιμένεις από κανέναν να αντιδράσει όπως πρέπει. Μία συζήτηση θα αναθέσει αναλόγως τις ευθύνες και όλα θα δρομολογηθούν. Δείξε ψυχραιμία και κάνε υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, για να πετύχεις αυτά που θέλεις στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να μην κινείσαι σπασμωδικά.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένεια σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι’ αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την αμελείς άλλο…

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ, φίλε Τοξότη, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, αν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να ξεπεράσεις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν αυτήν την Παρασκευή στη ζωή σου και είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα και με περισσότερη διπλωματικότητα, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί φως στο τούνελ!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Όσο για σένα που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να έρθει στην ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, στα καλά καθούμενα και χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροMasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: Αποκαλύψεις “φωτιά” για την προσωπική της ζωή!
Επόμενο άρθροΣύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό στο δρόμο Ελασσόνας-Βερδικούσιας – Σοβαρά τραυματίστηκε 29χρονος