Ζώδια αύριο 08/04/2021

Βρισκόμαστε μία μέρα πριν το ακριβείας τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που θα επηρεάσει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ενέργειά μας δεν είναι στα καλύτερα επίπεδα της, καθώς νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ότι επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε λόγω κόπωσης και χαλαρότητας.

Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από φορτωτικές καταστάσεις ή από ένα πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Δεν είναι εύκολο να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις που μπορεί να έχει η καθημερινότητα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επίσης είναι σημαντικό να αποφύγουμε συμφωνίες και συναλλαγές, καθώς η λανθασμένη εντύπωση των πραγμάτων και οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε καθοριστικά λάθη. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον μας. Οι ευαισθησίες μας απογειώνονται, καθώς ζητήματα του παρελθόντος και πληγές έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε κατάματα τραύματα και καταστάσεις που μας έχουν στιγματίσει και επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό στη ζωή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα σε εργασιακές υποχρεώσεις, καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να μας προδώσει. Τα λάθη είναι πιθανά και θα μας στοιχίσουν.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το απόγευμα μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η διορατικότητα και η ενσυναίσθηση θα είναι καθοριστικοί παράγοντες, ώστε να εντοπίσουμε τις επιλογές που έχουμε και που μπορεί αυτές να μας οδηγήσουν από δω και στο εξής.

Δεν αποκλείεται παράλληλα να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που ακόμα εκκρεμούν και έχουν σχέση με οικονομικές υποθέσεις. Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, αλλάζοντας τα δεδομένα σε σχέση με τις προτεραιότητές μας και τον τρόπο διαχείρισης του εισοδήματος μας. Συναίσθημα, ρεαλισμός και πρωτοτυπία θα μας καθοδηγήσουν ώστε να κλείσουμε κεφάλαια που μπορεί να μας αγχώνουν.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δε σημαίνει ότι πρέπει να ‘‘τρελαίνεσαι’’ κιόλας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή αν θέλεις να μείνεις στη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος και κάνε μόνος σου μια νέα αρχή. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε αυτή είναι και η γοητεία σου!!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε η επαφή με δικά σου άτομα θα χαρακτηρίσει την σημερινή Πέμπτη. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως και κάποια οικογενειακά θέματα που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η μέρα σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

Δίδυμοι

Ο πλανητικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς…

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτηση τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μη φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματα σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βοηθά ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, αλλά θα δεις κιόλας ότι υπάρχει και έντονη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τους κύκλους των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, κάποιοι ενδοιασμοί και αμφιβολίες σε αγχώνουν αρκετά και κάποια θέματα που σε απασχολούν, σκιάζουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα μπορούσες να απολαμβάνεις αυτήν την ημέρα. Δεν είναι ώρα για μελαγχολίες! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς έξυπνα και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Παρθένε η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφο σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και της οικογένειας σου και να ξεχάσεις λίγο τις έννοιες σου και τους προβληματισμούς σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα αγαπητέ Ζυγέ και πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδια σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν και μετά θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και να ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει και τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από την ζωή σου, το σημερινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα βάλεις σε μια σειρά γιατί όλα δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Η σημερινή Πέμπτη θα σε βοηθήσει σημαντικά να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Τοξότη τα πράγματα είναι απλά… με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή με τον σύντροφο σου. Απόλαυσε την παρουσία της και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε είναι μία καλή μέρα αυτή η Πέμπτη για εσένα. Θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια τις απογευματινές ώρες! Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισε τα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και να στο ανταποδώσει, κάνοντας σε ευτυχισμένο και ασφαλή. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν…

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτήν την Πέμπτη. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου ότι κι αν σημαίνει αυτό και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες… και απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες που θα σε απογειώσουν.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μη φορτώνεις τη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δε θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στο σύντροφό σου. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει… κάντε την κίνησή σας δυναμικά και δε θα χάσετε!!!

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor spoiler 07/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα
Επόμενο άρθρο72χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος